ELAZIĞ / MERKEZ - Akçakiraz Yüzbaşı İlkokulu

22-23-Belirli-Gun-Haftalar

Nis

Okulumuz ilkokul öğretmenlerinden Murat ÇELİK tarafından hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programımız renkli geçti. İlkokul müdür yardımcımız Mehmet ERTÜRK günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Öğrencilerimiz şiirler, yazılar okudular. Oratoryo gösterileri sergilediler. Ana sınıfı öğrencilerimiz ise yaptıkları sevimli gösterilerle izleyicilerin beğenilerini topladılar. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Rukiye ÇETİNTAŞ organizatörlüğünde 18 Mart Çanakkale Zaferini anma etkinliği düzenlendi. Yazılar ve şiirlerin okunduğu anma programımızda oratoryo gösterileri de sergilendi. Ayrıca Anasınıfı öğretmenlerimiz Berire Sena KAYA ve Melike Saba BİNGÖL'ün çalıştırdığı minik öğrencilerimizin performansı beğeni topladı.

Ara

Okulumuzda yerli malı haftasında çeşitli etkinlikler yapıldı. Çok amaçlı salonumuzda yapılan etkinliklerimizde öğrencilerimiz haftanın önemi ile ilgili yazı ve şiirler okudular. Anasınıf öğrencilerimizin sevimli halleri herkesi güldürdü. Ayrıca okulumuzdaki istekli öğrencilerimize okul idaresi ve öğretmenleri tarafından yerli çorbaların kıralı tarhana çorbası dağıtıldı. Yerli malı kullanmanın önemini ve güzelliğini bu etkinliklerle hatıralarımıza ekledik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler günü ile ilgili coşkulu bir program düzenlendi. Şiir okuma ve oratoryo gösterisi performanslarının sergilendiği programda, okul öncesi öğrencilerinin çalışmaları programı renklendirdi. Öğretmenlerinin fotoğraflarını taşıyan öğrenciler her bir ağızdan şarkılar söylediler. Tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas