ELAZIĞ / MERKEZ - Akçakiraz Yüzbaşı İlkokulu

23-24-Belirli-Gun-Haftalar

Nis

Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Hanifi UZUNPINAR'ın organize ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programımız coşkulu geçti. İlköğretim 1. kademe öğrencilerimiz dans gösterileri, yumurta taşıma, balon patlatmaca ve sandalye kapmaca yarışmalarındaki performansları ile, 2. kedeme öğrencilerimiz ise günün anlam ve önemini belirten yazı ve şiir okuma, oratoryo gösterisi performansları ile Akçakiraz beldesi sakinlerinin karşısına çıktılar. İzleyenlerin büyük keyif aldığı ve eylendiği kutlama programımız davul ve zurna eşliğinde halay çekilerek bitirildi. Organizasyonu düzenleyen 1A sınıf öğretmeni Hanifi UZUNPINAR'a, öğrencileri ile çalışarak emek veren tüm öğretmen arkadaşlarımıza, görev alan ve izleyen öğrencilerimize, katılan velilerimize, organizasyona detek olan Akçakiraz Yüzbaşı Ortaokulu idaresine teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz anasınıfı öğretmenleri Melike Saba BİNGÖL ile Berire Sena KAYA organizatörlüğünde yerli malı haftası programı düzenlendi. Miniklerimiz seyircilere Anadolu'da yetişen birbirinden leziz ürünleri tanıttılar. Programı düzenleyen öğretmenlerimize, görev alan öğrencilerimize ve destek olan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz ortaokul kademesi Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hilay ÖZCAN BİNGÖL tarafından hazırlanan 10 Kasım Mustafa Kemal ATATÜRK'ü anma programında saat 9'u 5 geçe siren sesi çaldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından öğrencilerimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bu ülkeye kazandırdığı değerler, kurtuluş mücadelesinde gösterdiği büyük gayret ve daha bir çok örnek davranışı ile ilgili hatırlatıcı şiirler ve yazılar okudurlar. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Hamit Cem POLAT'ın hazırladığı ilköğretim haftası etkinliğinde öğrencilerimiz yazı, şiir okuyarak oratoryo performansı sergilediler. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyor, yeni eğitim öğretim yılının hepimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.